mood1mood2mood3mood4

STEDENTRIP lissabon: de witte stad

Lissabon; de stad van de zeven heuvels wordt ook wel de mooiste stad van Europa genoemd. Het Kasteel de Sao Jorge torent hoog boven de aan de Taag gelegen stad uit. In de oude volkswijk Alfama, bakermat van de beroemde Fado-muziek, kunt u uren rondslenteren in kronkelende steegjes. Wandelend langs de rustgevende Docas bereikt u het Hiëronymietenklooster en de Toren van Belém, waar u de beroemde pasteitjes kunt eten. Boek een geweldige stedentrip naar de mooiste stad van Portugal.

vliegtickets naar Lissabon

De bekende lowcost- en budget maatschappijen zoals Easyjet en Ryan Air vliegen helaas niet rechtstreeks op Lissabon. Vanuit Amsterdam Schiphol worden de goedkoopste tickets naar Lissabon aangeboden door Transavia en het Spaanse Vueling. De vliegtijd bedraagt ongeveer 2 uur en 55 minuten.
De luchtvaartmaatschappijen Air Berlin, TAP (Portugees) en KLM vliegen ook op Lissabon en hebben vaak betaalbare vliegtickets (denk aan de KLM citytrip aanbiedingen).Vanaf Vliegveld Eindhoven en Airport Rotterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de Portugese hoofdstad; wel kunt u eventuele uitwijken naar Brussel en Airport Dusseldorf. Let op: deze info kan inmiddels verouderd zijn. Meer over goedkoop vliegen naar Lissabon leest u hier onder. Zoek direct voordelige Vliegtickets Lissabon


goedkope vliegtickets naar Lissabon

Reserveer en boek uw vliegtickets ruim op tijd, zodat u de meeste kans maakt op een voordelig tarief. Met de website Vliegtickets.nl kunt u eenvoudig alle beschikbare vliegtickets naar Lissabon vergelijken, en de goedkoopste tickets gelijk online boeken. Vliegtickets.nl vergelijkt de ticketprijzen van alle luchtvaartmaatschappijen die op Lissabon vliegen; u vindt dus altijd de beste prijs.

Als u zo goedkoop mogelijk naar Lissabon wilt vliegen doet u er goed aan niet in het weekend te vliegen; vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag zijn doorgaans goedkoper. Maar check voor de zekerheid altijd de vliegticket tarieven via Vliegtickets.nl
Speciale ticket aanbiedingen worden ook opgenomen in uw zoekopdracht.

vliegtickets

vlucht en aankomst

De vlucht naar Lissabon duurt 2 uur en 53 minuten vanaf Amsterdam Schiphol. U landt op het internationale vliegveld van de stad, dat de naam "Lissabon Portela Airport " draagt en 10 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum ligt. Elke 20 minuten vertekken er bussen (lijn 91 en 44) die u naar het centrum van Lissabon kunnen brengen. Deze bussen vertrekken vlakbij de aankomsthal, en de rit duurt ongeveer een half uur. Een metro of trein rijdt niet vanaf het vliegveld. Taxi's rijden er uiteraard wel, en u kunt natuurlijk ook een auto huren.

Voor de volledigheid zou u ook nog de ticket tarieven kunnen zoeken en vergelijken op de volgende sites: Worldticketcenter.nl en Schipholtickets.nl
.Hier vindt u ook goedkope vliegtickets naar Porto, Faro, Coimbra en andere bestemmingen in Portugal. Soms vindt u hier ook een lastminute vliegticket naar Lissabon.

lissabon
Vlucht & Hotel

expedia
Voordelige pakketreizen Lissabon via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Lissabon in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
dejongintra.gif
Een goedkope stedentrip Lissabon met reisburo DeJongIntra. Klik hier ...

lissabon
Vliegtickets

vliegwinkel.nl
Goedkoopste vliegtickets naar Lissabon zoeken via Worldticketcenter Klik hier ...
vliegtickets
Vliegtickets.nl biedt o.a. vliegtickets naar Lissabon aan. Klik hier ...
expedia
Van Schiphol naar Lissabon. zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

lissabon
Hotels

booking
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Lissabon Klik hier ...
hotels.gif
Vergelijk alle soorten hotel in Lissabon; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expedia
Stedentrip Lissabon hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...