mood1mood2mood3mood4

STEDENTRIP lissabon: de witte stad

Lissabon; de stad van de zeven heuvels wordt ook wel de mooiste stad van Europa genoemd. Het Kasteel de Sao Jorge torent hoog boven de aan de Taag gelegen stad uit. In de oude volkswijk Alfama, bakermat van de beroemde Fado-muziek, kunt u uren rondslenteren in kronkelende steegjes. Wandelend langs de rustgevende Docas bereikt u het Hiëronymietenklooster en de Toren van Belém, waar u de beroemde pasteitjes kunt eten. Boek een geweldige stedentrip naar de mooiste stad van Portugal.

Het weer, klimaat en temperatuur in Lissabon

Lissabon is bestemming die je het klimaat betreft het je het hele jaar kunt bezoeken, waarbij aangetekend dat het voorjaar en het najaar wel de meest prettige periodes zijn. April, mei, september en oktober zijn de beste maanden om massa's toeristen te mijden. Portugal is een zonnig land en het het weer in Lissabon vormt daar geen uitzondering op. De winters zijn mild, en de zomers betrekkelijk koel, maar de zon schijnt veelvuldig. In de winter regent het regelmatig.

In de winter wordt het zelden kouder dan 15 graden en vorst komt zelden of nooit voor. In de zomermaanden ligt de gemiddelde temperatuur rond de 27 graden; warmer dan 35 graden wordt het eigenlijk nooit. Het water van de Taag zorgt verder ook voor verfrissing. In de zomer is het goed toeven op de stranden van Lissabon. De mooiste zijn Oeiras (15 km ten westen van de stad), Carcavelos (op 17 km) en Estoril (op 25 km).

ACTUELE WEERSVERWACHTING Lissabon

Hieronder ziet u wat het actuele weer en de temperatuur is in Lissabon; voor een uitgebreide weersverwachting kunt u op de link onderaan klikken. Deze weersvoorspelling wordt mogelijk gemaakt door weeronline.nl

lissabon
Vlucht & Hotel

expedia
Voordelige pakketreizen Lissabon via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Lissabon in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
dejongintra.gif
Een goedkope stedentrip Lissabon met reisburo DeJongIntra. Klik hier ...

lissabon
Vliegtickets

vliegwinkel.nl
Goedkoopste vliegtickets naar Lissabon zoeken via Worldticketcenter Klik hier ...
vliegtickets
Vliegtickets.nl biedt o.a. vliegtickets naar Lissabon aan. Klik hier ...
expedia
Van Schiphol naar Lissabon. zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

lissabon
Hotels

booking
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Lissabon Klik hier ...
hotels.gif
Vergelijk alle soorten hotel in Lissabon; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expedia
Stedentrip Lissabon hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...