mood1mood2mood3mood4

STEDENTRIP lissabon: de witte stad

Lissabon; de stad van de zeven heuvels wordt ook wel de mooiste stad van Europa genoemd. Het Kasteel de Sao Jorge torent hoog boven de aan de Taag gelegen stad uit. In de oude volkswijk Alfama, bakermat van de beroemde Fado-muziek, kunt u uren rondslenteren in kronkelende steegjes. Wandelend langs de rustgevende Docas bereikt u het Hiëronymietenklooster en de Toren van Belém, waar u de beroemde pasteitjes kunt eten. Boek een geweldige stedentrip naar de mooiste stad van Portugal.

pakketreizen naar Lissabon

Een stedentrip naar Lissabon is vaak het meest voordelig als u een pakketreis boekt. U regelt dan in één keer uw vlucht en hotel. Reisorganisaties krijgen vaak een aardige korting als zij grote aantallen vliegtickets en hotels boeken en kunnen u deze combireizen daardoor weer goedkoper aanbieden.
De onderstaande reisaanbieders bieden een pakketreis naar Lissabon aan. Busreizen worden niet aangeboden; de volgende reizen bestaan altijd uit de vlucht en het hotel. Een busrit naar Lissabon zou dan ook te lang duren. Check de beste aanbiedingen Lissabon en de laagste prijzen bij de volgende aanbieders:

Lissabon.nl

Expedia
De Jong Intra

De genoemde prijzen zijn voor een reis (vlucht en hotel) naar Lissabon, Portugal. Vaak zijn deze vakanties goedkoper dan wanneer u zelf apart een vliegticket en hotelkamer regelt. Soms gaat het hier om last minute reizen. Alle genoemde reisaanbieders zijn lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en/of SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vergelijk de prijzen voor een citytrip, midweek, lang weekend zomer vakantie of vliegreis naar Lissabon. Via deze reisbureaus kunt u ook alleen een weekendje weg of er uit naar Portugal. Combi-reizen zijn dus een prima optie als u zo goedkoop mogelijk naar Lisboa wilt, zeker als u een lastminute vakantie naar Rome weet te boeken.

Lissabon StadSintra Lissabon

vlucht en hotel Lissabon

Als u toch liever zelf een vliegticket boekt kunt u daar hier meer over lezen.
Meer lezen over de verschillende type hotels in Lissabon kan op deze pagina. Hier kunt u desgewenst ook zelf uw hotel boeken. Meer touroperators en reisorganisaties die complete stedentrips (vliegticket + hotel) verzorgen vindt u onderaan. Een nieuw online mogelijkheid tot het boeken van stedentrips is Bebsy. Daar kun je tegenwoordig dus ook terecht voor een stedentrip naar Lissabon.

Vlaamse bezoekers van stedentrip-lissabon.net kunnen tevens terecht bij collega-site lastminute-citytrip.be/lissabon.

lissabon
Vlucht & Hotel

expedia
Voordelige pakketreizen Lissabon via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Lissabon in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
dejongintra.gif
Een goedkope stedentrip Lissabon met reisburo DeJongIntra. Klik hier ...

lissabon
Vliegtickets

vliegwinkel.nl
Goedkoopste vliegtickets naar Lissabon zoeken via Worldticketcenter Klik hier ...
vliegtickets
Vliegtickets.nl biedt o.a. vliegtickets naar Lissabon aan. Klik hier ...
expedia
Van Schiphol naar Lissabon. zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

lissabon
Hotels

booking
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Lissabon Klik hier ...
hotels.gif
Vergelijk alle soorten hotel in Lissabon; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expedia
Stedentrip Lissabon hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...