mood1mood2mood3mood4

STEDENTRIP lissabon: de witte stad

Lissabon; de stad van de zeven heuvels wordt ook wel de mooiste stad van Europa genoemd. Het Kasteel de Sao Jorge torent hoog boven de aan de Taag gelegen stad uit. In de oude volkswijk Alfama, bakermat van de beroemde Fado-muziek, kunt u uren rondslenteren in kronkelende steegjes. Wandelend langs de rustgevende Docas bereikt u het Hiëronymietenklooster en de Toren van Belém, waar u de beroemde pasteitjes kunt eten. Boek een geweldige stedentrip naar de mooiste stad van Portugal.

inpaklijst

Vergeet niets als u op vakantie gaat naar Lissabon. Gebruik onze inpaklijst als leidraad wanneer u uw koffer pakt voor Portugal. Sommige bagage-items kunt u eventueel nog online bij een webwinkel bestellen. Bekijk hier de volledige bagage checklist voor uw stedentrip.


reisverzekering

Zonder zorgen op reis dankzij een voordelige reisverzekering met een goede dekking tegen verlies en diefstal. Een citytrip zonder zorgen begint met een goedkope reisverzekering, lees meer over kortlopende en doorlopende reisverzekeringen op deze pagina.

Fado LissabonLissabon Zeevaart Museum


reisgidsen

Maak uw stedentrip nog interessanter met een uitgebreide reisgids. Zo krijgt u meer achtergrondinformatie over alle highlights en bezienswaardigheden. Ook vindt u eenvoudig leuke onontdekte cafés en restaurantjes. Reisboeken zijn er in alle prijs-categorieen. Lees meer over reisgidsen Portugal en hoe u deze snel en eenvoudig kunt bestellen op onze reisgidsen-pagina


contact & disclaimer

Wij vinden het erg leuk als u naar aanleiding van uw bezoek aan deze site contact met ons opneemt! Dus als u suggesties of verbeteringen heeft voor deze site houden wij ons van harte aanbevolen. Lees ook onze disclaimer en ons privacy beleid van deze website op deze pagina; hie  vindt u ook onze contactinformatie, mocht u contact willen opnemen.


lissabon
Vlucht & Hotel

expedia
Voordelige pakketreizen Lissabon via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Lissabon in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
dejongintra.gif
Een goedkope stedentrip Lissabon met reisburo DeJongIntra. Klik hier ...

lissabon
Vliegtickets

vliegwinkel.nl
Goedkoopste vliegtickets naar Lissabon zoeken via Worldticketcenter Klik hier ...
vliegtickets
Vliegtickets.nl biedt o.a. vliegtickets naar Lissabon aan. Klik hier ...
expedia
Van Schiphol naar Lissabon. zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

lissabon
Hotels

booking
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Lissabon Klik hier ...
hotels.gif
Vergelijk alle soorten hotel in Lissabon; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expedia
Stedentrip Lissabon hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...