mood1mood2mood3mood4

STEDENTRIP lissabon: de witte stad

Lissabon; de stad van de zeven heuvels wordt ook wel de mooiste stad van Europa genoemd. Het Kasteel de Sao Jorge torent hoog boven de aan de Taag gelegen stad uit. In de oude volkswijk Alfama, bakermat van de beroemde Fado-muziek, kunt u uren rondslenteren in kronkelende steegjes. Wandelend langs de rustgevende Docas bereikt u het Hiëronymietenklooster en de Toren van Belém, waar u de beroemde pasteitjes kunt eten. Boek een geweldige stedentrip naar de mooiste stad van Portugal.

reisverzekering Portugal

Als u op vakantie gaat naar Lissabon en liever geen risico neemt met uw bagage en waardevolle spullen zoals foto- en videocamera´s kan het een goed idee zijn een kortlopende of langlopende  reisverzekering af te sluiten. Zonder zorgen op stedentrip!
Een reisverzekering hoeft, zeker voor bestemmingen binnen (West)-Europa, niet duur te zijn. Als u veel reist is het handig een doorlopende reisverzekering af te sluiten, in plaats van een kortlopende reisverzekering waarbij u alleen tijdens uw citytrip naar Lissabon verzekerd bent. Indien u nog meer zekerheid wenst kunt u ook aan een annuleringsverzekering denken. Een verzekeraar die u zou kunnen overwegen is Zelf.nl reisverzekeringen, specialist in kortlopende en langlopende reisverzekeringen.


waar ben ik voor verzekerd?

Waar u voor verzekerd bent in Lissabon en de rest van Portugal verschilt natuurlijk per verzekeringsmaatschappij en type reisverzekering, dus lees altijd goed de polis door. Doorgaans bent u met een reisverzekering verzekerd tegen verlies en diefstal van uw bagage en (reis)documenten. Soms bent u ook gedekt wat betreft wettelijke aansprakelijkheid, en krijgt u hulp in het buitenland als u deze nodig hebt. Kinderen zijn soms gratis meeverzekerd.

Let als u een verzekering afsluit goed op de polisvoorwaarden en de dekking. Zo willen sommige verzekeringsinstanties originele bonnetjes van uw aankopen zien, als u na bijvoorbeeld diefstal een claim indient. Doe bij diefstal ook altijd aangifte bij het politiebureau in Lissabon. Een citytrip naar Lissabon is niet bepaald een gevaarlijke onderneming, maar wat extra zekerheid is nooit weg.

Monument OntdekkingenAzulejos

Tip:
onder aan deze pagina vindt u betrouwbare aanbieders van vliegtickets, hotels en pakketreizen naar Lissabon. Zo kunt u rustig de verschillende aanbiedingen vergelijken.

lissabon
Vlucht & Hotel

expedia
Voordelige pakketreizen Lissabon via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Lissabon in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
dejongintra.gif
Een goedkope stedentrip Lissabon met reisburo DeJongIntra. Klik hier ...

lissabon
Vliegtickets

vliegwinkel.nl
Goedkoopste vliegtickets naar Lissabon zoeken via Worldticketcenter Klik hier ...
vliegtickets
Vliegtickets.nl biedt o.a. vliegtickets naar Lissabon aan. Klik hier ...
expedia
Van Schiphol naar Lissabon. zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

lissabon
Hotels

booking
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Lissabon Klik hier ...
hotels.gif
Vergelijk alle soorten hotel in Lissabon; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expedia
Stedentrip Lissabon hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...