Hotels in Lissabon

In Lissabon heeft u een ruime keuze uit allerlei soorten hotelkamers. Voor een stedentrip is een hotel in het historische centrum het meest voor de hand liggend, maar ook een hotel aan het strand, of een business hotel in de buurt van het vliegveld zijn goede opties. Bekijk het overzicht van hotels op Booking.com.

Er zijn hotelkamers voor elke portemonnee; lees hieronder meer over de verschillende type hotels in Lissabon. U kunt als u dit wenst gelijk doorverwezen worden naar alle beschikbare hotels in de categorie van uw keuze. Onderaan de pagina vindt u informatie over specifieke mooie hotels die we u graag voorleggen.

Budget hotels in Lissabon

Als u tijdens een stedentrip nauwelijks op uw hotelkamer te vinden bent en hier voornamelijk alleen (goedkoop) wilt overnachten, kunt u het beste kiezen voor een budget hotel. In Lissabon zijn prima hotels in het goedkopere segment te vinden, en deze lenen zich uitstekend voor reizigers en rugzaktoeristen die voornamelijk voor de stad komen en niet al te veel eisen hebben. 

Kwalitatief zijn deze hotelkamers echter gewoon goed. Een overzicht van goedkope en beschikbare budget hotels in Lissabon vindt u hier.

Familiehotels in Lissabon

Als u met kinderen reist is het prettig om in een hotel te slapen waar met kinderen rekening is gehouden. Familiehotels zijn vaak niet duur en hebben grotere kamers en/of vaak een extra bed beschikbaar voor een meereizend kind. Een overzicht van hotels die geschikt zijn voor kinderen vindt u hier.

Designhotels in Lissabon

Designhotels zijn trendy hotels die (deels) ingericht zijn met designmeubelen. Net even wat mooier vormgegeven hotels voor de reiziger die iets extra’s verwacht van zijn hotelkamer. Een overzicht van design hotels in Lissabon vindt u hier.

Luxe en Boetiek hotels in Lissabon

Voor de reiziger die extra comfort en luxe verwacht tijdens zijn of haar vakantie zijn luxe en boetiek hotels. Deze luxe hotels bieden vrijwel alle extra faciliteiten die u van een 4 of 5 sterren hotel mag verwachten.

Boutique hotels zijn luxe hotels die echter wel een “eigen” intieme sfeer hebben , en veelal niet aangesloten zijn bij een grote keten. Net zo luxe, maar meer karakter. Een overzicht van Luxe en Boetiek hotels in Lissabon vindt u hier.

Spa & Wellness hotels in Lissabon

Als u tijdens een stedentrip ook prijs stelt op lichamelijke verzorging in combinatie met genieten kunt u overwegen een Spa of Wellness Hotel te boeken. Dit type hotels beschikt vaak over een sauna, zwembad, solarium, fitnessapparatuur en/of een massage-ruimte. Heerlijk relaxen na een dag cultuur snuiven. Een overzicht van Wellness hotels in Lissabon vindt u hier.

Overige hotelkamer soorten

Voor de zakelijke reiziger die graag nabij het vliegveld of een belangrijk conferentiecentrum logeert zijn er zakenhotels: een overzicht van business hotels zoals bijvoorbeeld het America Diamond’s Hotel of Tivoli Lisboa vindt u hier.

Een overzicht van zeer goedkope hotels, hostels, jeugdherbergen en B&B’s (Bed and Breakfast) staat hier.

Populaire hotels in Lissabon

De volgende hotels zijn favoriet bij internationale citytrippers, en willen we graag kort introduceren:

Hotel Mundial: een 4-sterren hotel met schitterend uitzicht over de stad. Zeer centraal gelegen, slechts 2 minuten van het Rossio Plein. Meer info over Hotel Mundial
Hotel Borges: gunstige ligging ten opzichte van de vele Fado-clubs in Bairro Alto. Sommige kamers zijn voorzien van een balkon met een mooi uitzicht op Chiado. Meer info over Hotel Borges
Hotel Americano heeft uizicht op het Kasteel de São Jorge en het plein Marquês de Pombal. Het Rossio treinstation likt er vlakbij. Meer info over Hotel Americano
VIP Eden Hotel ligt centraal in de oude binnenstad van Lissabon, en heeft een schitterend uitzicht over de stad. Een wat duurder hotel voor de kieskeurige reiziger. Meer info over VIP Eden
SANA Lisaboa Hotel: een mooi centraal gelegen Wellness Hotel met modern ingerichte kamers. Meer info over SANA Lisboa
Hotel Tivoli: luxe 5-sterren hotel met twee zwembaden en een bar op het dak van het hotel, vanwaar u over de stad uitkijkt. goede Franse keuken. Meer info over Hotel Tivoli

Andere populaire en goed gewaardeerde stedentrip-hotels die u kunt overwegen zijn Hotel Residêncial Florescente, Miraparque, Dos Anjos, Britania en B&B Duas Nações. Zo heeft u een goed overzicht van goede beschikbare hotels en hotelkamer types in Lissabon.