Pakketreizen naar Lissabon

Een stedentrip naar Lissabon is vaak het meest voordelig als u een pakketreis boekt. U regelt dan in één keer uw vlucht en hotel. Reisorganisaties krijgen vaak een aardige korting als zij grote aantallen vliegtickets en hotels boeken en kunnen u deze combireizen daardoor weer goedkoper aanbieden. 

De onderstaande reisaanbieders bieden een pakketreis naar Lissabon aan. Busreizen worden niet aangeboden; de volgende reizen bestaan altijd uit de vlucht en het hotel. Een busrit naar Lissabon zou dan ook te lang duren. Check de beste aanbiedingen Lissabon en de laagste prijzen bij de volgende aanbieders:

Bebsy.nl

TUI Reizen
De Jong Intra

De genoemde prijzen zijn voor een reis (vlucht en hotel) naar Lissabon, Portugal. Vaak zijn deze vakanties goedkoper dan wanneer u zelf apart een vliegticket en hotelkamer regelt. Soms gaat het hier om last minute reizen. Alle genoemde reisaanbieders zijn lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en/of SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Vergelijk de prijzen voor een citytrip, midweek, lang weekend zomer vakantie of vliegreis naar Lissabon. Via deze reisbureaus kunt u ook alleen een weekendje weg of er uit naar Portugal. Combi-reizen zijn dus een prima optie als u zo goedkoop mogelijk naar Lisboa wilt, zeker als u een lastminute vakantie naar Rome weet te boeken.

Vlucht en hotel in Lissabon

Als u toch liever zelf een vliegticketboekt kunt u daar hier meer over lezen.

Meer lezen over de verschillende type hotelsin Lissabon kan op deze pagina. Hier kunt u desgewenst ook zelf uw hotel boeken.

Meer touroperators en reisorganisaties die complete stedentrips (vliegticket + hotel) verzorgen vindt u onderaan.

Vlaamse bezoekers van stedentrip-lissabon.net kunnen tevens terecht bij collega-site lastminute-citytrip.be/lissabon.