Vlucht + Hotel voor Lissabon

Een reis en hotel voor een stedentrip Lissabon boeken; op deze pagina vindt u een aantal mogelijkheden. Onder andere TUI Reizen en De Jong Intra Vakanties bieden pakketreizen aan naar de Witte Stad.

Als u op vakantie wil gaan naar Lissabon kunt u het beste het vliegtuig nemen; busreizen naar Lissabon worden niet georganiseerd, mede omdat deze busreis erg veel tijd in beslag zou nemen. In de stad heeft u keuze uit vele gezellige hotels, zowel binnen als buiten het oude stadscentrum. Als u op zoek bent naar een vliegticket, hotel of georganiseerde pakketreis naar Lissabon kunt u daar hieronder meer over lezen. Klik door voor uitgebreide informatie.

Vliegtickets naar Lissabon

Met Transavia, Vueling, TAP of KLM kunt u vanaf Schiphol een rechtstreekse vlucht naar Lissabon boeken. De vliegtijd naar de Portugese hoofdstad bedraagt ongeveer 2 uur en 55 minuten. Eventueel kunt u ook vliegen vanaf Dusseldorf of Brussel. Op deze pagina leest u meer uitgebreide informatie en tips over goedkope vliegtickets naar Lissabon.

Hotels in Lissabon

Zoals de meeste bekende citytrip-bestemmingen heeft ook Lissabon een groot aanbod van prima hotels. U vindt er hotels in elke prijscategorie en voor elke smaak: van goedkope hostels, pensions en appartementen tot luxe wellness- en designhotels. Meer lezen over gezellige hotels voor uw stedentrip naar Lissabon kan op deze pagina.

Pakketreizen (Vlucht + Hotel) naar Lissabon

Meestal is het voordelig om in één keer online zowel uw vlucht als hotel te regelen; een zogenaamde pakketreis. Reisorganisaties kunnen vaak vliegtickets en hotels met korting inkopen en u zo een voordelige vakantie aanbieden. Er zijn meerdere gerenommeerde reis-agentschappen die zulke combi-reizen aanbieden; u kunt er op deze pagina meer over lezen.

Aanbiedingen voor een Stedentrip Lissabon

Sommige reisorganisaties stunten af en toe met hun prijzen, en bieden tijdelijk extra goedkope pakketreizen aan naar Lissabon. Lees meer over speciale aanbiedingen.

Ook als u een lastminute reis naar Lissabon zoekt zit u hier goed.
Lissabon is een heerlijke romantische stad om bijvoorbeeld Kerstmis of Valentijnsdag door te brengen; vaak zijn er dan ook Kerst- of Valentijns Stedentrip-aanbiedingen te vinden. Ook in de herfstvakantie en voorjaarsvakantie is dit een populaire bestemming voor vooral ouders met kinderen. Zij zullen veel plezier hebben bij de bezienswaardigheden in Lissabon. Fijne reis!

Single Reizen naar Portugal

Ga je in je eentje op vakantie? Overweeg eens een single reis of groepsreis. Er zijn diverse reisorganisaties die single reizen naar Portugal aanbieden. Ook enkele die citytrip groepsreizen aanbieden, waaronder naar Lissabon, Porto en ook Spaanse steden. Single reizen zijn geen datingreizen, maar ook geschikt voor alleengaanden en mensen die gewoon even niemand hebben om mee op stedentrip te gaan. Daar waar vroeger nog een beetje een taboe rustte op single reizen is het nu volledig geaccepteerd. Dit type reisaanbieders floreert.

Voorheen organiseerde FOX Verre Reizen citytrips voor singles, waaronder naar Lissabon. Nadat FOX was opgegaan in het moederbedrijf ANWB Reizen zijn deze stedentrips helaas uit het reisaanbod verdwenen.