Reisgids Lissabon

Op stedentrip vakantie gaan zonder een reisgids mee te nemen is eigenlijk zonde. Een goede reisgids geeft u zo veel meer informatie waardoor u extra van uw verblijf in Lissabon kunt genieten.

Tip: download gratis bij Citytrip.be een reisgids over Lissabon.

U bent op de hoogte van de gebruiken, cultuur en gewoontes van de Lissabonezen, en steekt meer op bij een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden. Daarbij is het heerlijk om ’s avonds op de hotelkamer met het reisboek in de hand het programma van de volgende dag samen te stellen.

Boekhandel De Zwerver is gespecialiseerd in reisgidsen en -boeken. Via hun webwinkel heeft u uw reisgids voor Lissabon snel in huis. Daarbij heeft u bij De Zwerver altijd de meeste keus en kunt u makkelijk online bestellen. 

Een reisgids kan u ook een hoop geld en frustraties besparen, omdat u bijvoorbeeld kunt opzoeken waar u wél en niet moet eten in Lissabon. Vaak staan er ook kostenbesparende tips in een reisboek, en wordt u gewaarschuwd voor bekende tourist traps.

Reisboeken zijn er in verschillende prijsklassen: De ANWBMarco Polo en “100%” gidsen zijn vaak het goedkoopst. 
Duurder maar uitgebreider zijn de Lissabon Lonely Planet,TrotterRough Guide en National Geographic reisgidsen. 
De Capitool reisgidsen bevatten de meest uitgebreide reisinformatie en staan boordevol mooie illustraties, wandelroutes en gedetailleerde overzichtskaarten. Deze gids kunnen we u van harte aanbevelen. Er zijn natuurlijk ook algemene reisgidsen over Portugal te vinden; handig als u bijvoorbeeld ook Sintra, Porto of Coimbra bezoekt.

De voordelen van een Lissabon reisgids

– U bent beter geinformeerd over de stad, cultuur, highlights en gebruiken.
– Restaurant-suggesties voor elke portemonnee.
– U leest over geldbesparende tips.
– Waarschuwingen voor tourist traps en oplichterij.
– U komt op plekken in Lissabon waar andere toeristen niét komen.
– Data van feestdagen en evenementen in Lissabon. 
– U heeft bij thuiskomst naast uw foto’s nóg een leuke herinnering.
– Via de webwinkel wordt uw stedengids snel thuisbezorgd, en kunt u uw citytrip gaan plannen.