Vliegtickets naar Lissabon

De bekende lowcost- en budget maatschappijen zoals Easyjet en Ryan Air vliegen helaas niet rechtstreeks op Lissabon. Vanuit Amsterdam Schiphol worden de goedkoopste tickets naar Lissabon aangeboden door Transavia en het Spaanse Vueling. De vliegtijd bedraagt ongeveer 2 uur en 55 minuten. 

Alvast oriënteren op betaalbare vluchten?

De luchtvaartmaatschappijen Air Berlin, TAP (Portugees) en KLM vliegen ook op Lissabon en hebben vaak betaalbare vliegtickets (denk aan de KLM citytrip aanbiedingen).Vanaf Vliegveld Eindhoven en Airport Rotterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de Portugese hoofdstad; wel kunt u eventuele uitwijken naar Brussel en Airport Dusseldorf.

Let op: deze info kan inmiddels verouderd zijn. Meer over goedkoop vliegen naar Lissabon leest u hier onder. Zoek direct voordelige Vliegtickets Lissabon.

Goedkope vliegtickets naar Lissabon

Reserveer en boek uw vliegtickets ruim op tijd, zodat u de meeste kans maakt op een voordelig tarief. Met de website Vliegtickets.nl kunt u eenvoudig alle beschikbare vliegtickets naar Lissabon vergelijken, en de goedkoopste tickets gelijk online boeken. Vliegtickets.nl vergelijkt de ticketprijzen van alle luchtvaartmaatschappijen die op Lissabon vliegen; u vindt dus altijd de beste prijs.

Als u zo goedkoop mogelijk naar Lissabon wilt vliegen doet u er goed aan niet in het weekend te vliegen; vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag zijn doorgaans goedkoper. Maar check voor de zekerheid altijd de vliegticket tarieven via Vliegtickets.nl.


Parkeren bij de luchthaven van vertrek

Heeft u de vliegtickets geboekt? Vergeet dan niet om nog te denken aan de reis naar de luchthaven van vertrek. Via Vliegenenparkeren.nl kunt u het parkeeraanbod rondom vliegvelden vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren. 

Wilt u bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren bij Schiphol? Dan selecteert u simpelweg Schiphol en uw reisdata. Vervolgens kunt u het beschikbare parkeeraanbod vergelijken en de gewenste parkeerplaats reserveren. U ontvangt alle informatie omtrent het parkeren per e-mail en zodoende kunt u geheel voorbereid op reis gaan.  

Vlucht en aankomst

De vlucht naar Lissabon duurt 2 uur en 53 minuten vanaf Amsterdam Schiphol. U landt op het internationale vliegveld van de stad, dat de naam “Lissabon Portela Airport ” draagt en 10 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum ligt.

Elke 20 minuten vertekken er bussen (lijn 91 en 44) die u naar het centrum van Lissabon kunnen brengen. Deze bussen vertrekken vlakbij de aankomsthal, en de rit duurt ongeveer een half uur. Een metro of trein rijdt niet vanaf het vliegveld. Taxi’s rijden er uiteraard wel, en u kunt natuurlijk ook een auto huren.

Voor de volledigheid zou u ook nog de ticket tarieven kunnen zoeken en vergelijken op Cheaptickets.nl, Schipholtickets, WorldTicketCenter (WTC) of ga naar vluchtboeken.nl voor het vergelijken van vliegtickets naar Lissabon.

Hier vindt u ook goedkope vliegtickets naar Porto, Faro, Coimbra en andere bestemmingen in Portugal. Soms vindt u hier ook een lastminute vliegticket naar Lissabon.